Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, May 27, 2016

Quick trip!

Selamat pagi. Salam Jumaat.

Alhamdulillah weekend coming.
 Husband plan to take me this weekend to Consumer Fair yg diadakan masa ni dICC.
Open hari Rabu lepas 25hb hingga Ahad ni 29hb Mei 2016.
Kebetulan duty husband end esok pagi. Bole la liat2 brg, shopping or window shopping sana before kami balik KB hehe. 
So excited, cos tengah gatal hati mau liat2 tudung on sale ni!!!
"Kehabisan" tudung utk pakai basahan hahaha

Ok, back to subject story hehe
ponteng kerja lagi ye?!! haha NO lah. siap kasi tau bos lagi the reason.
My cuti memang habis dah masa bulan i got married tu.
Mohon cuti pun mau pikir ribu kali. Cuti tanpa gaji tu ertinya.
A quick trip to Miri !!!
 Yup Miri again. Macam biasa sudah ulangalik kami kesana. Kena biasakan.
Salah satu usaha jua kan atas sebab bisnes.


We went to Pos Laju Miri.  
Collect package husband dan sekalikan package jualan sister-in-law.
5 packages semuanya.
A positive comment on their package claim counter.
Ni kali kedua kesana teman husband.
Memang teratur dan cepat saja servisnya.
Padahal counter tu buat check tracking online dekat pc tu, kemudian cari ambil package dibelakang and lastly record dlm file for us to sign received. One person saja handle tu.. ish ish ish! Service very good eh!
Walaupun queue panjang ke apa memang no hal for them.
Banding kan disini hmmm...

Selepas selesai urusan diPos Laju Miri.
Apa lagi menyempat jalan2 la hehe. Ada duit RM lebih dari trip yg lepas.
Dengan happy nya mau cari brg yg dihajati.
Hajat cari tudung utk basahan kerja dan jln2 tapi nada yg bisai.

Bought ini lah saja.
NYX Lipstick & lipgloss, no brand sandal and magazine.

Lipstick tu lama dah mau try. Chose soft and suitable color for my skin dulu. Kalo ok baru beli color garang lagi hehe. Susah sikit bila ada sensitive lip ani. And that sandal, not in the list pun. Just because i dont have dark blue sandal in my collection so grab one. Sandal ni very comfy dan ringan. Boleh lompat2 cucuk bintang lagi haha. Magazine of course selalu beli. Kadang magazine Wanita, Nur and so on lah, asal ada majalah utk dibaca. This time beli Nona keluaran bulan Jun.


Weekend... im so excited u coming so verrrrrry close :)

No comments:

Post a Comment