Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Monday, May 30, 2016

What i bought last weekend

Yes kami sampai kesana.
Looking forward apa yg terbaru Consumer Fair kali ni.
Most sama saja. Realised 1 saja yg baru, ada tempat penjagaan kanak2! Good for the parents hehe

Tudung yg dihajati nada yg berkenan.
Mencari tudung bawal printed. Paling murah BND15 sehelai dijual sana.
Prints dan design semua yg biasa dah liat. Nada yg caught my eye!
Lagipun i can find dikedai yg harga BND10 to BND12 sehelai for the same design.
Akhirnya nada beli yg dihajati.

We found d-FRentz Lekor booth jua joined Consumer Fair!
Amazing eh! Baru jua cerita pasal lekor nyaman ani hari tu.
I saw they sell yg dalam pack tu and their sauce jua.
Langsung nda beli pun. Beli snek yg dah digoreng tu saja utk kudapan sambil jalan2 liat booths.

I bought portable kipas ni. BND9 satu.
Dapat FREE 3pcs USB cable ni. 3pcs lah uisssh banyak tu!
Syukur Alhamdulillah.
Lain2 dibali ani hehe. Not in the list pun!
Tapi sebab my office lately ani selalu tutup karan. Panat tangan mengiap. Utk 'sediakan payung sebelum hujan' so beli satu.
Dan jua, sebab currently kipas ni antara yg terFAMOUS item hehe 
Nda faham lah cemana boleh famous kipas ni. Bentuk ani jua diliat dimana-mana. 


Lepas hampa shopping diBandar, singgah Tutong Petani Mall.
Konon kan singgah makan saja.
Kami on the way kan balik Lumut. Weekend tu stay sana, since husband kelurusan off duty sunday. 
Ahad ada jemputan tahlil jua.
Lepas makan subuk2 lah small shop sana. 
Finally i bought 3pcs tudung. BND10 utk 3pcs ni.
Sebenarnya belah bagi jua kan beli nda, cos design pun yg ok2 saja.
Maybe kan memujuk hati diri yg hampa awal atu dibeli jua hahaha


 Hari ahad lepas jemputan tahlil. 
With all the sister in laws and nephews, sempat singgah kePusat Insani utk jualan expo sana jua.
Brapa kali terdengar iklan2 expo disana, kali ni baru pertama kali check out apa ada disana.
Ada cat show, ofcourse jualan pakaian wanita, lelaki, kids, foooooods and byk lagi la.
Not bad for first timer visitor.
Disini i TERbeli 1 tudung plain with blings. BND5 saja. Pilih warna olive green.
Tudung ni plan pakai utk Raya nanti inshaAllah.
To match with one of my baju Raya light green color.
so far i have 2 baju raya made sudah. Just because kain ni dari hantaran kawin hari tu. Teruslah hantar tailored.


More shopping entries to share soon :)
Yup i still have wedding entries to post and share for the bride-to-be's reference. Soon ya!

No comments:

Post a Comment