Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Monday, June 27, 2016

Garlic Chopper. Cute!

Menerjah Kedai MDS hari tu, menyempatlah masuk shopping basket brg ni.
Garlic Chopper saiz mini!!! Very cute le.

Since husband suka Garlic Rice, men-chopping garlic ni memang takes time.
Few times jua terbeli chopper utk garlic. Tapi semuanya not usable lepas 2-3 kali guna.
Kali ni try jenis & bentuk mcm ni.

Belum pernah terjumpa dikedai sini yg jual jenis mcm ni.
Garlic Chopper ni harga RM12 satu.


Kalo nada details ni, nda tau pula ada 2 jenis grates.
The extra one tersimpan dibawahnya.


No other color. Mau nda mau, beli saja hijau ni hehe
Nda apa. Kata mau try brg ni kan kan kan


First jenis grate mcm ni.


Other grate dibawahnya tersembunyi hehe
Grate jenis memanjang.


Ni storage nya.


Review:
Utk potong halus garlic & gunakan yg jenis grate atas tu, garlic perlu hiris nipis2 dulu.
Senang guna.
Hingga hari ni dah lebih 3 kali guna, wuhuuuu... its a good sign for long use ni!

No comments:

Post a Comment