Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Thursday, June 9, 2016

Ole-ole from SG

Minggu lepas send off kakak dan salah seorang adik ku pegi Singapore.
Awal pagi flightnya, sebelum org pegi kerja. Ni kira long awaited vacation buat kakak ku lah dan sambil tu ditemani adik ku yg mahu cari barang hantaran kahwinnya nanti.
I cannot join sebab kehabisan cuti sudah masa kahwin hari tu.
Harapan selamat pergi dan balik, dan enjoy percutian.

1 big bag Ole-ole dari kakak dan adik ku :)


For me and husband too :)
Ada bag, shirts, perfume. Meriah macam dapat lucky draw rasanya.

Shirt for me. Dan yg orange atas tu for husband.

Handbag for me. Jarang sekali aku beli beg design floral. Kakak pilih cos its Blue

Haaaa... item Bath & Body Works ni berkisah banarnya.
Body Mist tu my kiriman saja hehe.
 Hajat beli memang dah lama sebab almost macam brand Victoria Secret sedap2 belaka harumnya hahahaha
Tapi baru sekali pernah beli Body Mist saiz besar yg Sweet Pea tu masa vacation dgn husband keKL bulan April lepas (hahaha malu kan sebut Honeymoon le tu!)

Selalu update dlm sister's grp diorang jln2 tu, tanya lah incase SG ada kedai Bath & Body Works. Ada lah!!! Sebab tu lah terus kirim. Kedainya diMarina Bay Sands. Ask them to buy for me yg mini size saja. Takut nda kenyamanan baunya nanti hehe. Cost BND8 saja for this mini size.
 That hand sanitizer a gift tapi nyaman baunya jua.

Tau apa?! Dari nda tau kepada tau sampai terjebak kakak dan adikku olehnya kedai ni.
Hahaha sampai memborong diorang beli some mini items Bath & Body Works ni utk colleagues diorang hahaha kan dah kata nyaman macam perfume Victoria Secret!

Nah comparisonnya. Yg besar tu beli masa diKuala Lumpur last April dgn harga RM73.
Seingatku saiz damit harga tinggi sikit dari harga SG.
Mini size ni good for travel.

Mini size perfume also for us.
I chose these for us. Blink top cover perfume for me and black one for husband.
Haha hentam2 saja pilih perfume apa.

Sayang semua hadiah2 dari sisters ni.
Tapi yg bawah ni paling sayang sekali! Sayang kan makan!
Even if i see it ada dijual sini pun i hardly mau beli cos too CUTE bah too eat.. SAYANG lagi haha

No comments:

Post a Comment