Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Wednesday, June 8, 2016

Sahur apa

Alhamdulillah hari ni dah Hari ke-2 Brunei menjalankan ibadah Puasa Ramadan.

Tahun ni pertama kali berpuasa as husband and wife :)
Biasa tahun sudah bangun help out mama prepare makanan for the family sahur saja.
Ni prepare makanan plus 1 important person lagi hehe

Menu husband nda byk choice banarnya.
Aku lah yg susah cari selera menu apa utk sahur haha

Menu husband either Mee atau minuman Oats atau Cereals.
Nasi memang nda masuk tekaknya tu time subuh2 tu.
Memang mudah to prepare kan hehe
Me??? apa saja mana yg terliur masuk tekak subuh tu lah hehe

Tapi sahur for the past day ani i follow choice husband haha
selera belum kuat berdrama lagi
Minum oats dan makan Cornflakes je :)

Received ni before puasa. Bole cari menu lah lps ni mana yg sesuai.

Selamat Berpuasa Brunei :)

No comments:

Post a Comment